Mød partnervirksomhederne i Future Talent Denmark

I projekt Future Talent Denmark arbejder vi med at bygge bro mellem studie og arbejdsliv for internationale studerende i Danmark. Det gør vi i samarbejde med Aarhus BSS og SDU med midler fra Den Europæiske Socialfond og Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.

Se hvilke virksomheder, der allerede er en del af projektet, og bliv inspireret af de cases, de studerende skal løse i virksomhederne herunder.

Partnervirksomheder

Fjerde forløb – forår 2022

A2B er med i Future Talent Denmark


Tredje forløb – efterår 2021

Kverneland er med i Future Talent Denmark i efteråret 2021Maacks er med i Future Talent DenmarkSprogcenter Midt er med i Future Talent DenmarkInMetal er med i Future Talent DenmarkCampfire & Co er med i Future Talent Denmark i efteråret 2021Artepa er med ii Future Talent DenmarkNordic Seaplanes er med i Future Talent DenmarkGreenbyte er med i Future Talent DenmarkRibe Camping er med i Future Talent Denmarkfertin pharma er med i Future Talent Denmark i efteråret 2021Danish Crown er med i Future Talent Denmark i efteråret 2021DAH Planning & Analysis er med i Future Talent Denmark i efteråret 2021Billund Erhvervsfremme er med i Future Talent Denmark


Andet forløb – forår 2021


Første forløb – efterår 2020

Internationale studerende kan bidrage til din virksomhed. I får:

  • Mulighed for at få løst en konkret faglig case.

  • Blik for det potentiale, international arbejdskraft har i virksomheden.

  • Fast kontaktperson som sparrer med jer om forløbet og mulighederne.

Tilbuddet gælder virksomheder i Region Syd og Region Midt.

Se mulighederne for din virksomhed