Den Syddanske Karriereportal

Virksomhedens genvej til potentielle kandiater og en fælles syddansk brandingplatform

Den Syddanske Karriereportal er en fælles syddansk brandingplatform.

Her kan syddanske virksomheder helt gratis tilmelde sig og blive del af en fælles kernefortælling omkring livet og karrieren i Syddanmark til højtkvalificerede talenter fra ind- og udland.

For når kandidater – og deres familier – overvejer en karriere og et nyt liv i Syddanmark, handler det ikke kun om den aktuelle situation og det aktuelle job. Det handler også om fremtiden og mulighederne for den partner, som måske skal flytte med, og de børn, som skal bygge en ny hverdag op i et nyt område. Hvilke jobmuligheder er der i området? Hvilke skoler passer til familiens behov? Hvilke byer og områder skal man kigge nærmere på? Hvad kan man lave i fritiden? Hvor kan vi møde nye mennesker?

Alt dette og meget mere kan danske og internationale kandidater finde information om i portalen.

Andet end en traditionel jobportalen

Den Syddanske Karriereportal adskiller sig fra eksisterende tilbud og jobportaler ved at give karrieresøgende et samlet overblik over syddanske virksomheder, deres geografi og kompetencebehov.
Det handler derfor om mere end det aktuelle job her og nu. Det handler om en langsigtet strategi, hvor virksomheden er med til at tegne en stærk syddansk erhvervsprofil og tiltrække kandidater både nu og på sigt.

Bliv en del af Karriereportalen

Gør som flere end 350 andre syddanske virksomheder, og bliv en del af en fælles syddansk fortælling.

Opret en gratis virksomhedsprofil og få adgang til ca. 2.600 kandidater fra ind- og udland, som bruger portalen hver måned.

 

Ja tak - min virksomhed skal også være med

Tag et kig ind i Karriereportalen!

 

Se og hør Syddanmark kalde!