Bliv en del af den syddanske karriereportal!

Vil du profilere din virksomhed og synliggøre karrieremulighederne over for et bredt kandidatfelt – helt gratis? Så opret en gratis virksomhedsprofil og bliv synlig over for flere end 2.600 brugere hver måned.

Sammen står vi stærkere, og Den Syddanske Karriereportal er stedet, hvor højtkvalificerede kandidater fra ind- og udland finder én samlet indgang til karrieremuligheder og ‘det gode liv’ her i Syddanmark.

Over 350 syddanske virksomheder er allerede en del af portalen – og der er også plads til din!

Udfyld formularen og vær med!

Se Den Syddanske Karriereportal

Det er helt gratis, og når først du har fortalt os, hvilke kompetencer, du er på udkig efter, kræver profilen ingen løbende opdatering fra din side.

 

Hvem bruger portalen?
Portalen besøges hver måned af flere end 2.600 brugere, som går på udkig i vores ‘one-stop-shop’ og henter viden om syddanske virksomheder, jobmulighederne, menneskene, byerne, naturen, fritidslivet, familielivet og begivenhederne. Kort sagt alt dét, der giver indblik i, hvordan du kan skabe et godt liv og en udfordrende karriere i Syddanmark!

Portalen er samlet indgang til flere end 350 virksomheder og 1.903 stillinger (målt i januar 2020). Brugerne kommer primært fra Danmark, Tyskland, USA, Storbritannien, Holland , Indien, og Finland og bruger i gennemsnit ca. 4 minutter på siden.

Både karriere og familieliv
Den Syddanske Karriereportal adskiller sig fra eksisterende tilbud og jobportaler ved at give karrieresøgende et samlet overblik over virksomhederne, deres geografi og kompetencer. Samtidig kan de jobsøgende se, hvilke muligheder der er for at få et fritids- og familieliv op og stå.

På den måde får syddanske virksomheder mulighed for at brande sig i sammenhæng med de blødere værdier, som er vigtige i tiltrækningen af medarbejdere.

Hvem står bag?
Karriereportalen er finansieret af projekter under Syddansk Vækstforum. Portalen udvikles og vedligeholdes af foreningen work-live-stay southern denmark, som arbejder for at samle de syddanske indsatser, der skaber gode vækstbetingelser for virksomheder og kommuner gennem tiltrækning, modtagelse og fastholdelse af højtkvalificeret arbejdskraft.

Flere end 2.600 højtkvalificerede talenter fra ind- og udland bruger Karriereportalen hver måned!

Vi opfordrer derfor til, at alle informationer om din virksomhed angives både på dansk og engelsk. 

Hvis ikke I har en engelsksproget version af jeres hjemmeside eller konkrete stillingsopslag på engelsk, anbefaler vi, at I som minimum har en kortere beskrivelse af virksomheden på jeres virksomhedsprofil på Karriereportalen.

En god overvejelse er dog at lave en engelsk side, der kort fortæller om jeres virksomhed og de karrieremuligheder, I kan tilbyde, ligesom I kan overveje at skrive udvalgte jobopslag på engelsk.

Se et eksempel på en virksomhedsprofil her.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte work-live-stay:

Marianne Solkær tlf. 2980 3910, mail mso@worklivestay.dk
Christina Mikkelsen tlf. 6170 1067, mail cm@worklivestay.dk

Fem trin til at blive en del af Karriereportalen

Se hvordan du med fem lette trin opretter en gratis virksomhedsprofil.

Fem trin til at blive en del af Karriereportalen

Udfyld formularen og vær med!

For English click here

 

Tilmeld dig WLS' nyhedsbrev og hold dig opdateret på nyheder, events, netværksmøder og meget andet