Politik for cookies og privatliv

Når du bruger vores hjemmeside accepterer du vores politik for cookies og privatliv, som er med til at sikre dig en god brugeroplevelse på siden. Her kan du læse mere om hvilke oplysninger, vi indsamler, og hvordan de anvendes.

Websiden udbydes af work-live-stay southern denmark, og når du klikker på websiden indsamles en række oplysninger om dig, din computer og din adfærd på siden. Oplysningerne indsamles:

  • Ved hjælp af cookies (anvendes udelukkende til statistik omkring sidens og dens funktioners anvendelse)
  • Ved at du selv afgiver informationer (fx e-mail ved tilmelding til events)

Der er kun personlige oplysninger i den information, du selv afgiver (nyhedsbrevstilmeldinger, tilmelding til events, ved fremsendelse af ansøgninger og deltagelse i cases). Nederst på siden kan du læse mere om anvendelsen af de personlige data. Cookies indeholder ikke personlige oplysninger.

work-live-stay southern denmark indsamler og behandler naturligvis dine data i overensstemmelse med Lov om behandling af personoplysninger (Persondataloven).

Hvad er cookies?
En cookie er en lille tekstfil, som lagres i din webbrowser, når du har klikket på et website. En cookie er ikke et program, den indeholder ingen personlige oplysninger og den slettes automatisk efter et stykke tid (nogle gange samme dag, andre gange efter flere år). Cookies kan ikke indeholde virus. Første gang du besøger work-live-stay’s webside, modtager du automatisk en eller flere cookies, som giver os mulighed for at genkende dig, når du vender tilbage, for at registrere din adfærd på sitet. På den måde kan vi forbedre din oplevelse på sitet.

Når du klikker på et nyt link på siden, accepterer du fortsat vores cookiepolitik.

Sådan undgår du cookies
I din webbrowser kan du til enhver tid slette de cookies, som er blevet lagt på din computer. Du kan også indstille browseren til at advare, før der gemmes cookies, eller til at blokere cookies, hvis du slet ikke ønsker at modtage dem. Læs mere på http://minecookies.org/cookiehandtering. Vær opmærksom på, at nogle websites ikke fungerer ordentligt, når du ikke bruger cookies.

Kontakt os om cookies
Hvis du ønsker flere oplysninger om work-live-stay southern denmarks cookiepolitik, kan du kontakte os på: Lysholt Allé 6, 7100 Vejle eller mail info@worklivestay.dk

Dine rettigheder

I henhold til Persondataloven har du altid ret til at:

  • Få indsigt i, hvilke personoplysninger vi behandler om dig.
  • Få berigtiget og ajourført de personoplysninger, vi har registreret om dig.
  • Få slettet de personoplysninger vi har registreret om dig.
  • Er behandlingen af personoplysninger baseret på et samtykke fra dig, har du ret til at trække samtykket tilbage, hvilket betyder, at behandling herefter ophører, medmindre work-live-stay efter lovgivning er pålagt at skulle behandle personoplysningerne.

Kontakt os på info@worklivestay.dk.

Privatlivspolitik

work-live-stay southern denmark indsamler og behandler dine data i overensstemmelse med Lov om behandling af personoplysninger (Persondataloven).

Indsamling af personlige oplysninger
Når du registrerer dig hos work-live-stay southern denmark – fx som modtager af vores nyhedsmail eller som deltager i en event – bliver dine kontaktdata brugt til at sende dig lejlighedsvise beskeder. Du kan til enhver tid framelde dig de gældende lister i de fremsendte beskeder eller på info@worklivestay.dk

Læs mere om Nyhedsbrevssamtykke.

Læs mere om Samtykke ved tilmelding til events.

Læs mere om Samtykke til opbevaring af data ved fremsendelse af ansøgninger.

Læs mere om Samtykke ved deltagelse i case historier.

Hvem har adgang til dine oplysninger?
Kun et begrænset antal medarbejdere har adgang til dine oplysninger hos work-live-stay southern denmark, hvor oplysningerne er lagret i kontrollerede omgivelser med jævnlig sikkerhedskontrol. work-live-stay southern denmark giver aldrig dine oplysninger videre til tredjepart, uden at du udtrykkeligt har givet dit samtykke til det.

Slette eller ændre i personlige oplysninger
Du kan til enhver tid få oplyst, hvilke oplysninger work-live-stay southern denmark har registreret om dig ved at skrive til info@worklivestay.dk. Du har ifølge persondataloven ret til at få urigtige eller vildledende oplysninger rettet eller fjernet, ligesom du til enhver tid kan trække dit samtykke tilbage.