Workindenmark lancerer E-læring om jobsøgning i Danmark for at hjælpe medfølgende ægtefæller i job

For at lette medrejsende partneres og andre udenlandske jobsøgendes muligheder for at få job i Danmark lancerer Workindenmark nu et e-læringskursus, der sætter spot på emner, som typisk giver udenlandske jobsøgende overraskelser og udfordringer i jobsøgningen. Kurset er udviklet sammen med eksperter og er frit tilgængeligt på workindenmark.dk.

Med afsæt i erfaringer og materialer fra Workindenmarks jobrettede spouseprogram, som flere end 1000 medfølgende partnere har gennemført, har WorkinDenmark nu udviklet et e-læringskursus, som medrejsende ægtefæller og andre udenlandske jobsøgere har mulighed for at gennemføre hvor og når, det passer dem.

E-læringskurset består af fire moduler:

  • ”Jobsøgning i Danmark”: Om at lokalisere ledige jobs og udarbejde cv og ansøgning målrettet danske virksomheder.
  • ”Brug af LinkedIn i jobsøgning”: Om profiloptimering, virksomhedernes brug af LinkedIn til rekruttering og brug af netværk og LinkedIn i jobsøgning i Danmark.
  • ”Kontakt til virksomheder og kunsten at gå til jobsamtale i Danmark”: Om træning i at tage kontakt til virksomheder og gå til jobsamtale.
  • ”Introduktion til dansk arbejdspladskultur”: Om uskrevne regler f.eks. for hierarki og lighed, mødekultur, værdien af punktlighed, dansk ironi og humor, omgangsform og tone.