work-live-stay southern denmark søger ny visionær direktør

work-live-stay southern denmark søger en visionær og driftsikker direktør, der på sin egen måde kan videreudvikle foreningen og være med til fortsat at skabe værdi for vores medlemsvirksomheder. Skibet er ladet med spændende opgaver og dygtige medarbejdere, nu søger vi blot det helt rigtige fyrtårn.

Efter fem år ved roret i work-live-stay skifter nuværende direktør Camilla Høholt Madsen pr. 1. juli til en stilling som kontorchef hos HK Sydjylland.

Derfor stiller vi nu radaren ind på at finde en ny, visionær direktør, der kan overtage roret og være med til at sikre optimale rammer for tiltrækning, modtagelse og fastholdelse af højtkvalificeret arbejdskraft for vores virksomheder, således at de har de bedste forudsætninger for at udvikle og vækste deres forretningsområder.

Direktøren har det overordnede ansvar for foreningens drift, personaleledelse, økonomi og resultater. Derudover forventes i markant grad at skabe og vedligeholde værdiskabende netværk mellem foreningens interessenter og medlemmer og derigennem bidrage til opfyldelse af foreningens strategi og formål.

Hent stillingsopslag og job- og kravprofil.

Ansøgningsfristen er den 4. juni kl. 8, og vi opfordrer alle til at dele jobopslaget i deres netværk via LinkedIn.

På vej mod nye eventyr

Camilla Høholt Madsen tiltrådte som direktør for work-live-stay i august 2015 og skifter til en stilling som kontorchef hos HK Sydjylland i Kolding.

– Camilla har gjort en stor indsats i foreningens tjeneste, og hendes engagement brænder lysende. Det vil jeg på bestyrelsens vegne gerne sige en stor tak for, lyder det fra bestyrelsesformand Lene Borregaard.

Den afgående direktør har været glad for den store støtte og opbakning, hun har oplevet i sin tid som direktør for foreningen.

– Jeg takker både bestyrelse, medlemmer, sekretariatet og samarbejdspartner for det samarbejde og den store tillid, de har vist. Det har været en enormt spændende rejse, og jeg glæder mig til fortsat at følge work-live-stay og det vigtige arbejde, foreningen gør”, udtaler Camilla.

Fra sekretariatets side skal også lyde en stor tak til Camilla og held og lykke med de nye udfordringer.