Syddanske virksomheder er i Holland for at sætte spot på karrieremuligheder og det gode liv i Syddanmark

I denne weekend rejser en delegation af syddanske virksomheder for fjerde år i træk til Holland for at deltage i den internationale jobmesse Emigration Expo. Her skal de vise alle de gode muligheder, der er for at have en spændende karriere, tid til familien og et aktivt fritidsliv i Syddanmark. Op mod 11.000 kandidater med mod på en karriere i udlandet forventes at deltage på messen.

Det går godt i Syddanmark. For mange virksomheder så godt, at det kan være svært at hente nok af de højtkvalificerede og specialiserede kompetencer, der er nødvendige for at følge med og indfri virksomhedernes vækstpotentiale. En del af løsningen på dette er at hente den kvalificerede arbejdskraft i udlandet.

Derfor har vi hos work-live-stay southern denmark samlet en delegation af syddanske virksomheder og erhvervsorganisationer, der sammen skal profilere Syddanmark på Europas største internationale jobmesse, Emigration Expo i Holland i den kommende weekend.

Danfoss, Interacoustics, Linak, RDT Engineers, Trekantomraadet og work-live-stay er derfor alle med, når vi sammen sætter spot på karrieremulighederne, den berømte danske work-life balance og alt det gode, Syddanmark har at tilbyde internationale talenter og deres familier.

Hos Middelfart-virksomheden Interacoustics, der producerer audiologisk udstyr, oplever man også, at kampen om arbejdskraften bliver større og større, og ser behovet for at kigge ud over landets grænser:

– For at nå vores vækstmål bliver vi nødt til at se ud over Danmarks grænser og forsøge at tiltrække folk, som ikke nødvendigvis bor i Danmark p.t. Her giver jobmessen Emigration Expo os en unik mulighed for at komme i kontakt med højtuddannede mennesker, der er parate til at rykke til Danmark for at skabe en karriere, fortæller Jane Kaas, HR Business Partner hos Interacoustics.

Eventyrlysne hollændere
Det er fjerde år i træk, at work-live-stay og syddanske virksomheder deltager på den hollandske emigrationsmesse, og hele 11.000 deltagere forventer at besøge messen i Houten i weekenden.

Erfaringerne viser, at hollændere er særligt mobile og eventyrlystne, når det gælder mulighederne for et liv og en karriere i et andet land. Både geografisk, kulturelt og værdimæssigt ligger Holland og Danmark relativt tæt, og det er et oplagt sted for syddanske virksomheder at kigge hen, når de gerne vil tiltrække nye medarbejdere.

Derfor er Holland også et af de områder, man arbejder aktivt med i projekt Moving Global Talent.

Ud over at møde repræsentanter fra syddanske virksomheder og erhvervsliv, kan de besøgende ligeledes vinde billetter til  LEGOLAND® BILLUND eller Universe.

Emigration Expo finder sted i Houten, Holland den 8. og 9. februar.