Sekretariatet byder ny medarbejder velkommen

WLS-sekretariatet har fået endnu et nyt ansigt. Ann Cathrine Lebech Hoe er blevet ansat i stillingen som udviklingskonsulent.

Ann Cathrine Lebech Hoe knyttes på projektet Future Talent Denmark. Her skal hun arbejde med at bygge bro mellem internationale studerende og dansk erhvervsliv.

Ann Cathrine har tidligere arbejdet med lignende indsatsområder på Aarhus BSS og Business Horsens. Hun bibringer en indgående viden om universiteterne, samt hvordan akademikere og udenlandsk arbejdskraft kan skabe vækst i virksomheder.

Senest har Ann Cathrine været seniorkonsulent hos Cabi, hvor hun har drevet netværk for virksomheder. I WLS glæder vi os til at få gavn af hendes viden og motivation for at udbrede samarbejdet mellem universiteter og erhvervsliv.

 

Vi har med Ann Cathrine fået endnu en stærk netværker med stor passion for den samskabelse, der kan ske, når virksomheder og kandidater bringes sammen. Det glæder mig, at vi kan sætte det stærkeste hold, når vi sammen med vores partnere på SDU og Aarhus BSS vil gøre en forskel for internationale studerende og skabe metodikker og værktøjer, der kan være med til at sikre vores virksomheder en veluddannet og stærk medarbejderskare,  siger direktør Camilla Høholt Madsen om samarbejdet.

 

Lægger ud med at lokke til

Ann Cathrine glæder sig til at arbejde sammen med virksomhederne i Future Talent Denmark, som hun først skal lokke til:

 

Jeg glæder mig til at besøge en masse virksomheder, og bidrage til at skabe nye relationer mellem dem og de studerende, og også til at drive netværk på kryds og tværs af virksomhederne. At få mennesker til at mødes og skabe værdi i mødet mellem dem, er noget der virkelig motiverer mig, siger Ann Cathrine om hendes nye rolle i projektet.

 

Personligt og fagligt engagement

Både hendes faglige profil og hendes personlige engagement er at spotte, når Ann Cathrine fortæller om Future Talent Denmark. Hun fremhæver, at projektet giver hende mulighed for at arbejde med noget af det, som hun er mest passioneret for:

Dét, som jeg brænder allermest for, og glæder mig meget til hos WLS, er at udbrede budskabet om, at international arbejdskraft er en stor gevinst på de danske arbejdspladser.

 

På den måde bidrager Ann Cathrine også til  WLS’s overordnede dagsorden om at skabe gode vækstbetingelser for danske virksomheder.

Direktør Camilla Høholt Madsen lægger vægt på den viden, som Ann Cathrine bringer til sekretariatet:

 

Vi har som udviklings-hus brug for stor viden om vores målgrupper samt den virksomheds-virkelighed, vi arbejder ind i. Den viden kommer Ann Cathrine med.

Future Talent Denmark

Future Talent Denmark bygger videre på WLS’s kompetenceområder indenfor tiltrækning, modtagelse og fastholdelse af højt kvalificeret arbejdskraft, denne gang med fokus på at skabe relationer mellem danske virksomheder og internationale studerende i Danmark.

 

Projektet er finansieret af EU’s socialfond og Danmarks erhvervsfremmebestyrelse, du kan læse mere om projektet her.

Vil du vide mere om mulighederne for og gevinsterne ved at koble internationale studerende tættere på din virksomhed?

Så er du velkommen til at kontakte Ann Cathrine på tlf.  +45 2942 8308 eller mail ac@worklivestay.dk