Projekt Karriere i Syddanmark fortsætter de gode takter

Et succesfuldt Jobfair på Frederiksberg, en fortsat udvidelse af Karriereportalen og stadig mere samarbejde med de udflyttede styrelser i Syddanmark. Karriere i Syddanmark-projektet er også i tillægsperioden kommet godt fra start og fortsætter med at bygge broer og sætte spot på karrieremulighederne i de udflyttede styrelser, råd og nævn i Syddanmark.

Resultaterne for første del af tillægsperioden (september 2018 – februar 2019) er nået, og første afrapportering af Projekt Karriere i Syddanmark er netop godkendt af Erhvervsstyrelsen.

Således fortsætter projektet den gode indsats for at støtte op om den bedst mulige overgang og de rette kompetencer til de statslige styrelser, råd og nævn i Syddanmark.

Fokus har i denne første afrapporteringsperiode været på national mobilitet og tiltrækning af talenter til vores offentlige og private virksomheder i Syddanmark.

En vellykket Syddansk Jobfair
I januar samlede vi igen vores stærke syddanske virksomheder, styrelser og Tilflytterservice og rykkede Syddanmark til hovedstadsområdet til årets Sydanske Jobfair. Der blev igen sat deltagerrekord med flere end 300 kandidater, som  valgte at slå vejen forbi det flotte Ridehus på Frederiksberg Slot og høre mere om karriere- og bosætningsmulighederne i det syddanske.

Der var en fantastiske stemning, og både fremmødte kandidater og syddanske virksomheder og styrelser, som deltog på dagen, gav udtryk for, at de var yderst tilfredse med både afviklingen og indholdet på dagen.

Læs mere i artiklen Kandidater fra hovedstaden mødte syddanske virksomheder

Flere virksomheder viser karriereveje på Karriereportalen
Det er ligeledes lykkes at udvide Karriereportalen med flere end 30 nye syddanske virksomheder i denne første afrapporteringsperiode. Projektet er dermed allerede godt på vej mod de 100 nye virksomheder, som i hele projektperioden skal føjes til portalen for at promovere og demonstrere variationen og bredden af mulige karriereveje i Syddanmark.

Portalen indeholder i dag 287 syddanske virksomheder – og der kommer hele tiden flere til. Skal din eller en virksomhed, du kender, også skal være en del af portalen? Opret en gratis profil (kræver ingen løbende opdatering, da brugerne bliver ledt videre til aktuelle stillinger på virksomhedens egen hjemmeside).

Portalen bruges hver måned af ca. 2.100 brugere fra ind- og udland.

Vi ser frem til det fortsatte arbejde
Vi glæder os til at fortsætte arbejdet, og i den kommende periode er fokus på at videreføre de samarbejder, vi allerede har etableret med de udflyttede styrelser, samt på at udbygge dialogen med de styrelser, hvor samarbejdet endnu er i sin spæde start.

Vi glæder os over, at Karriere i Syddanmark-projektet er kommet godt fra start, og vi ser frem til det fortsatte arbejde. Tak til alle vores
samarbejdspartnere, kommuner, styrelser og virksomheder, der bakker op om Syddanmark og om projektet. Sammen står vi stærkere! – Christina Mikkelsen, projektleder for Karriere i Syddanmark

Læs mere

Læs mere om resultaterne eller den samlede afrapportering for perioden september 2018 – februar 2019.

Du kan også læse meget mere på projektets helt nye webside, hvor vi har samlet information om og nyheder fra projektet.