Ny direktør i work-live-stay

Iben Arvad Hansen tiltræder som ny direktør for foreningen work-live-stay den 1. august. Hun afløser Camilla Høholt Madsen, som fra 1. juli skifter til en stilling som kontorchef i HK Sydjylland.

Det bliver den 53-årige Iben Arvad Hansen, som sætter sig i direktørstolen hos foreningen work-live-stay, der arbejder med tiltrækning, modtagelse og fastholdelse af højtkvalificeret arbejdskraft.

Iben kommer med en tung erhvervsbaggrund og samlet 15 års topledelseserfaring som Direktør for HR, Kommunikation, Governance og CSR i Eniig a.m.b.a. og Vice President, Marketing HR  i LEGO Gruppen.

Om valget af Iben Arvad Hansen siger bestyrelsesformand Lene Borregaard:

– Med Iben Arvad Hansen får work-live-stay en engageret direktør med en stærk ledelsesprofil og mange års ledelseserfaring på højt niveau i erhvervslivet. Som tidligere HR-direktør har Iben indgående kendskab til arbejdet med at tiltrække, modtage og fastholde medarbejdere i virksomheder, som vi glæder os til at hun sætter i spil i work-live-stay. Samtidig kommer Iben med en evne til at skabe relationer og formidle samarbejde, som passer rigtig godt til den måde, foreningen arbejder på, og hun står på nogle ledelsesmæssige værdier, som matcher organisationen godt. Jeg er rigtig glad for at kunne byde Iben velkommen, og jeg glæder mig til samarbejdet.

Selv siger Iben Arvad Hansen om sin nye stilling:

– Foreningen og dens dygtige medarbejdere har allerede skabt et stærkt fundament og bidraget til, at vi kan tiltrække, modtage og fastholde mere af den højtkvalificerede arbejdskraft, der er brug for. Der er opbygget værdifuld viden, værktøjer og frugtbare samarbejder, og jeg ser masser af potentiale for at udvikle foreningen yderligere og fortsat gøre en forskel for nuværende og fremtidige medlemmer – både i Syddanmark og på landsplan, fortæller Iben.

Som direktør får Iben Arvad Hansen det overordnede ansvar for foreningens drift, personaleledelse, økonomi samt resultater og skal fortsat skabe og vedligeholde værdiskabende netværk mellem foreningens interessenter og medlemmer. Iben tiltræder sin stilling pr. 1 august.

Sekretariatet i work-live-stay består af ca. 19 medarbejdere og praktikanter/studentermedhjælpere.