Morgenmøde med masser af inspiration til arbejdet med employee advocacy

Hvad er employee advocacy i dag? Hvilke muligheder giver det for dig og for din organisation – og hvad er det, der kan være bøvlet?

Det fik deltagerne gode tips med hjem i tasken til på mandagens morgenmøde med spot på temaet employee advocacy.

Tak til Semco Maritime i Esbjerg for at lægge lokaler til i smukke omgivelser og ikke mindst til Kasper Thorsø Larsen, som gav et spændende indblik i Semcos måde at arbejde med employee advocacy.

Også tak for et inspirerende oplæg fra altid oplagte Anne Frost, der gav guldkorn med på vejen til at få lederne til at gå aktivt med og bidrage med deres egen stemme på de sociale medier eksempelvis.

Materialer fra dagen
Her kan du downloade slides og andre gode materialer om employee advocacy:

Netværksarrangementet er arrangeret af work-live-stay southern denmark, som en del af Moving Global Talent-projektet, der er finansieret af midler fra Syddansk Vækstforum og Den Europæiske Socialfond. Læs mere om projektet på work-live-stay.dk/movingglobaltalent

work-live-stay afholder løbende netværksarrangementer omkring tiltrækning, modtagelse og fastholdelse af højtkvalificeret arbejdskraft. Du kan holde dig løbende orienteret på hjemmesiden eller vores side på LinkedIn.

Se billeder fra dagen herunder!