Morgenkaffe og nyt til ledelsesværktøjskassen

I fredags kunne ca. 25 deltagere nyde både morgenkaffe og input omkring ledelses- og medarbejderudvikling, da Konsulenthuset ballisager, LederIndsigt, Lederne Sydvestjylland og os her hos work-live-stay inviterede til morgenmøde.

Tak til Konsulenthuset ballisager for godt værtsskab og for at give deltagerne et indblik i leder- og medarbejderudvikling hos ballisager. Direktør for Karriererådgivning Jette Vestergaard Petersen fortalte bl.a. om ballisagers erfaringer med at arbejde med og sætte fokus på den gode arbejdslyst med Krifas GAIS-værktøj, som er en gratis platform til at måle arbejdslysten hos sig selv eller sit team.

Se GAIS-værktøjet.

Også tak til Kenny R.M. Sørensen for at tage ”plejer” under kærlig behandling og give input til,hvordan man kan øge både egen og medarbejderes markedsværdi gennem fx Mindset, Kompetencer og Netværk. Kenny gav også en god model til, hvordan man kan arbejde med prioritering af de ting man bør og gør, som du kan se mere om i hans slides herunder.

Materialer fra dagen
Her kan du downloade slides fra dagen:

Netværksarrangementet er arrangeret af work-live-stay southern denmark, som en del af Moving Global Talent-projektet, der er finansieret af midler fra Syddansk Vækstforum og Den Europæiske Socialfond. Læs mere om projektet på work-live-stay.dk/movingglobaltalent

work-live-stay afholder løbende netværksarrangementer omkring tiltrækning, modtagelse og fastholdelse af højtkvalificeret arbejdskraft. Du kan holde dig løbende orienteret på hjemmesiden eller vores side på LinkedIn.

Se billeder fra dagen herunder!