Karriereportalen – fortæl os hvad du synes og vind en times karrieresparring

I Den Syddanske Karriereportal finder danske og internationale kandidater viden og information om livet og karrieremulighederne i Syddanmark. Vi arbejder løbende på at udvikle platformen og gøre brugeroplevelsen endnu bedre, og efterlyser derfor input fra jer brugere, der har brugt portalen til at søge viden om mulighederne i Syddanmark.

Den Syddanske Karriereportal er et digitalt omdrejningspunkt i indsatsen for at vise de mange spændende karriereveje, dygtige kandidater kan finde her i Syddanmark.

Vi vil rigtig gerne høre mere om, hvordan du som kandidat – jobsøgende eller blot informationssøgende – bruger portalen, og hvordan du oplever brugervenligheden.

Besvar surveyen (ca. 5 min.) – og vind en times karrieresparring

Vi trækker lod om 1 times karrieresparring
Når du deltager i brugerundersøgelsen, får du samtidig mulighed for at vinde uvildig sparring og rådgivning i forhold til din karriere af 1 times varighed (online, telefonisk eller i Vejle). Hvad end du er aktivt jobsøgende eller blot ønsker inspiration til din personlige karriereudvikling, vil vores team af dygtige specialister hjælpe dig et skridt videre mod dit mål. Det kan fx handle om at optimere dit CV, komme længere ud over stepperne med en fed LinkedIn-profil eller at få individuel karrierevejledning – du bestemmer.

Hvad er Den Syddanske Karriereportal?
Sammen står vi stærkere, og næsten 350 syddanske virksomheder er nu en del af portalen og dermed med til at synliggøre paletten af forskellige karrieremuligheder i området.

På portalen finder nye eller potentielle tilflyttere og deres familier derudover også information om livet i Syddanmark og de tilbud, de finder her. Alt sammen nødvendig viden, som er med til at skabe tryghed omkring den store beslutning, det er at flytte sig selv, sin familie og sin karriere til et nyt land eller en ny landsdel.

Ud over selve Karriereværktøjet sker dette fx gennem:

Portalen målretter sig både til danske og internationale kandidater, og findes derfor både i en dansk og i en engelsk version.

Ikke ledige jobs – men relevante virksomheder for din karriere
Modsat en traditionel jobportal er det ikke ledige stillinger, men overblik over hvilke syddanske virksomheder, der kan være relevant for den enkelte bruger at opsøge eller gøre sig nysgerrig på, man får.

Brugerne angiver simpelthen deres kompetencer i portalen og bliver præsenteret for virksomheder, som er interesseret i deres kompetencer. Derefter kan brugerne læse mere om virksomhederne på deres profiler og herefter vurdere, om det er relevant at indlede en dialog med virksomheden – fx gennem uopfordrede ansøgninger, direkte kontakt, LinkedIn, netværk, karrieremesser eller lignende.

Brugerne kan ligeledes klikke videre og lede efter aktuelle ledige stillinger på virksomhedens egen hjemmeside.

Skal din virksomhed være en del af portalen?
Det er helt gratis for virksomheder, som bor eller arbejder i Syddanmark, at blive en del af portalen – og dermed blive synlig for et potentielt helt nyt kandidatfelt. Tilmeld virksomheden her:

5 hurtige trin til at blive en del af portalen – helt gratis

Portalen bruges hver måned af flere end 2.100 brugere fra ind- og udland, som søger information om karrieremuligheder eller er nysgerrig på at vide mere om, hvordan det er at bo og leve i Syddanmark.