Netværksmøde: Virtual reality i HR-indsatsen

Virtual reality er ikke kun noget med gaming og vilde flyveture med store briller på. Det er også et nyt værktøj, der kan være med til at revolutionere HR-arbejdet og styrke employer brandet. Vi præsenterer de nyeste trends og inviterer tre erfarne VR-eventyrer ind for at fortælle om deres arbejde og oplevelser med det virtuelle format på vores næste møde i vores syddanske netværk om employer branding. Netværket er et fagligt netværk for medarbejdere i vores medlemsvirksomheder, testvirksomheder i projektet Moving Global Talent og virksomheder i Dandy Business Park.

Vi inviterer til 8. og sidste netværksmøde i employer branding-netværket, hvor vi sammen henter inspiration og ny viden til at styrke virksomhedens position som en attraktiv arbejdsplads.

Deltagere

Deltagerne inviteres direkte.

Netværket er et fagligt, lukket netværk for medarbejdere i work-live-stays medlemsvirksomheder, testvirksomheder i projekt Moving Global Talent og virksomhederne i Dandy Business Park, som arbejder helt eller delvist med employer branding. Det er ottende gang, at deltagerne mødes i netværket, som tidligere har arbejdet med emner som strategier for employer branding, employee advocacy og fastholdelse.

Netværket er en del af projekt Moving Global Talent, som støttes med midler fra Den Europæiske Socialfond.

Program:

12:00-12.30: Frokost
12:30-12.45: Velkomst ved Ann Cathrine Lebech Hoe – update på work-live-stay, fremtiden og netværk
12:45-13.00: Randi Mørk Lildballe fortæller om WLS’ digitale, samtaleorienterede chatbot, der kan svare på praktiske spørgsmål om love og regler for international arbejdskraft.
13:00-14:00: Jarle Kondrup er CXO og partner hos Experiences by Innovation Lab. Han vil komme omkring forskellige områder af virtual reality:

  • Fortælling om virtual reality – hvordan påvirkes vores krop og hjerne?
  • Tour de force af virtual reality og eksempler på, hvordan man kan bruge VR i HR-sammenhænge: Når vi er globale – men hver for sig. Hvad gør andre virksomheder? Og så et sneak peak ind i fremtiden.
  • Og hvad er augmented reality, og hvordan kan den bruges?

14:00-14:20: Pause og netværk
14:20-14:50: Christian Hansen er CTO i HR-ON og har været med helt fra begyndelsen i 2012. Christian har desuden arbejdet med VR og æstetiske læreprocesser i grundskolen. Christian vil fortælle lidt om de perspektiver, HR-ON ser i forbindelse med XR ( VR, AR MR ) i fremtidens HR og rekruttering, herunder:

  • Den virtuelle virksomhedsrundvisning
  • Træning af (nye) medarbejdere
  • XR som værktøj i rekrutteringen
  • Hvad XR ikke kan bruges til

14:50-15:15: Drøftelse og vidensdeling
15:00-15:30: Opsamling og netværk fremover. Hvad kan I bruge work-live-stay til? Hvad er vores værditilbud?

 

Hvor og hvornår?

18. august 2021

AI Innovation House
Innovations Allé 3
7100 Vejle

Lokale: Oplyses senere

 

Vil du med?

Deadline for tilmelding er 12. august 2021.

Du kan tilmelde dig herunder: