Syddansk netværk om employer branding

Vil du hente ny viden og dele egne erfaringer med andre syddanske fagfæller om, hvordan du skaber en unik position for din virksomhed som en attraktiv arbejdsplads? Så bliv en del af vores helt nye netværksgruppe om employer branding og lad os sammen blive klogere og sætte spot på, hvordan vi tiltrækker og fastholder de rigtige medarbejdere.

Som medlem af work-live-stay southern denmark eller testvirksomhed i projekt Moving Global Talent har du – eller virksomhedens medarbejdere som beskæftiger sig med employer branding – nu mulighed for at deltage i dette helt nye netværk.

Netværket er gratis, og vi mødes fysisk tre gange om året i ca. tre timer. Derudover har deltagerne adgang til en lukket LinkedIn-gruppe, hvor vi løbende kan videndele og sparre med hinanden om alt inden for employer branding.

Vi mødes første gang den 31. januar 2019 kl. 12.30 hos work-live-stay, Lysholt Allé 6 i Vejle, hvor vi bl.a. får et brush-up på de nyeste tendenser inden for employer branding på LinkedIn og samler konkrete idéer til fremtidige temaer. Det er netværksdeltagernes behov som definerer indholdet på møderne!

Vi har et begrænset antal pladser til rådighed, som fordeles efter først-til-mølle, så book din plads allerede i dag!

Læs mere om employer branding netværket 

Hør mere eller tilmeld dig på mail til Kirsten Bøjler Dall

Er du ikke allerede medlem af foreningen work-live-stay southern denmark, kan du læse mere fordelene i et medlemsskab.

Projektet støttes af: