Syddansk Jobfair 2017

Vi bryder igen normen og flytter det stærke syddanske erhvervsliv til København for en dag, hvor vi sammen skal markedsføre og fremvise det gode karriere- og familieliv i Syddanmark overfor relevante kandidater i hovedstaden. Kom og vær med til at vise, at det er muligt at gøre Jobfair 2017 endnu større og stærkere.

Derfor inviterer vi de syddanske virksomheder til at deltage i denne helt unikke begivenhed, der giver jer mulighed for at opspore nyt spændende talent i hovedstaden. Samtidig vil vi gennem kommunernes tilflytterservice, god stemning og meget andet sørge for, at de jobsøgende og deres familier får smag for Syddanmark som et godt sted at leve og arbejde. Det hele foregår igen i år hos Djøf i Gothersgade 133 i København.

Som virksomhed skal du blot samle dine jobmuligheder, materialer og roll-ups. Medbring godt humør og gode ben – så klarer vi resten!

Syddansk Jobfair sker i tæt samarbejde med Djøf, IDA, Akademikerne og Danske Magistre, der sørger for de spændende jobkandidater. Det er en del af projektet ”Karriere i Syddanmark” støttet af Syddansk Vækstforum, og deltagelse med en stand er derfor helt gratis for alle syddanske virksomheder. Vi sørger for forplejning og gode indslag, så vi får en spændende syddansk søndag.

Ligesom sidste år vil der både være stande, jobbørs og børnepasningsområde. Som noget nyt i år har I som virksomhed mulighed for at tale på ‘speaker’s corner’, og det er muligt at afholde én-til-én-samtaler i mindre mødelokaler.

Tilmeld dig hos Christina Mikkelsen på cm@worklivestay.dk eller tlf. 6170 1067

Af hensyn til planlægning og de fremmødte er tilmelding bindende.

Download Syddansk Jobfair invitation her

 

I samarbejde med:

      

    

Projektet ‘Karriere i Syddanmark’ er støttet af Syddansk Vækstforum