Strategisk talentudvikling

Kom til dette eftermiddagsmøde, hvor Ahmet Günes sætter spot på virksomhedernes muligheder for at spotte talenter og hvordan vi skaber de bedste rammer for talentudvikling.

Vi vil gerne invitere alle vores medlemmer og samarbejdspartnere til foredrag om Talent Spotting og Talentudvikling v/ Ahmet Günes. Her vil vi sætte fokus på, hvordan virksomheder spotter talent, og hvordan vi skaber de bedste rammer for talentudvikling, der tager udgangspunkt i virksomhedens strategi.

Vi kigger nærmere på talentets hvem, hvad og hvorfor. Nogle af de spørgsmål vi kommer til at besvare er: Hvad er et talent og hvem har potentialet til at vokse? Hvad er det gode talentmiljø og hvad er lederens rolle? Hvorfor skal vi overhovedet talentudvikle og hvorfor spiller potentialet så gennemgående en rolle?

Med udgangspunkt i oplægget og diskussionerne skal vi arbejde med, hvordan netværksdeltagerne kan skabe værdi igennem talentudvikling.

DET KAN DU FORVENTE:

  • Til dette foredrag uddyber Ahmet Günes de gennemgående problematikker i den måde langt de fleste virksomheder arbejder med talentudvikling idag
  • Med udgangspunkt i sin erfaring, som mangfoldig talentudvikler, konfronterer Ahmet Günes deltagerne med de, ofte ubevidste, hindringer vi oplever i talentspotting og talentudvikling.
  • Foredraget giver eksempler på talentudvikling i praksis og lærer deltagerne hvordan de kan nytænke deres rekrutteringsprocesser og måden de skaber de rigtige rammer for at potentialet kan blomstre.

Tilmelding er lukket!!

Deltagelse er gratis.

Hvis du har spørgsmål, kontakt gerne Kasper Tollestrup Mark på km@worklivestay.dk.