Netværksmøde: Fastholdelse og employer branding

Torsdag den 3. oktober samles det syddanske netværk om employer branding endnu engang for at blive klogere på måderne til at positionere sin virksomhed som en attraktiv arbejdsplads. Denne gang sætter vi spot på fastholdelse og dykker blandt andet ned i, hvordan ledelse påvirker virksomhedens employer brand.

Hvert år finder ca. 800.000 danskere en ny arbejdsgiver. En høj medarbejderomsætning er en svingdør, som koster den enkelte virksomhed dyrt, og kan få både nuværende og potentielle medarbejdere til at rynke på næsten over lugten i bageriet.

Men hvad er det, der får medarbejderne til at blive eller skifte job? Og er ledelse altid den enkelte leders ansvar, eller hvilke knapper kan man skrue på, hvis man ser på ledelse som en proces i organisationen?

Det er blandt andet noget af det, vi skal dykke ned i på næste netværksmøde i vores syddanske netværk om employer branding. Her vil både Kandidathuset Ballisager og LEAD komme med spændende indlæg, og der vil som altid være tid til at netværke og søge sparring hos fagfæller i andre syddanske virksomheder.

Dagens program

  • Velkomst v. Kirsten Bøjler Dall, work-live-stay
  • Hvad viser Kandidatanalysen 2019 om ledelse og fastholdelse?
    René Tvile fra Konsulenthuset Ballisager dykker ned i analysen og gør os klogere på, hvad analysen viser om ledelse som en faktor i forhold til fastholdelse
  • Tid til netværk og faglig sparring
  • Ledelse som proces i et fastholdelsesperspektiv
    Sara Westergaard Kjeldsen fra LEAD giver os et indblik i, hvordan man med teorier indenfor ledelsespsykologien kan arbejde med ledelse og fastholdelse
  • Opsamling og tak for i dag

Netværket er et fagligt, lukket netværk for medarbejdere i work-live-stay’s medlemsvirksomheder og testvirksomheder i projekt Moving Global Talent, som arbejder helt eller delvist med employer branding. Det er fjerde gang at deltagerne mødes i netværket, som tidligere har arbejdet med blandt andet employer branding strategi og employee advocacy.

Deltagerne inviteres direkte.

Netværket er en del af projekt Moving Global Talent, som støttes med midler fra Den Europæiske Socialfond.