Morgenmøde: Tag hånd om trivslen og opnå bonus på bundlinjen!

Medarbejdere, der trives og er mentalt ovenpå, skaber bedre resultater og er et plus for forretningen. Kom til dette gratis morgenmøde, hvor vi sammen med videns- og netværkshuset Cabi sætter spot på medarbejdernes trivsel, og hvordan organisation og medarbejdere sammen tager ansvar for en sund arbejdsplads med god trivsel. Arrangementet afholdes hos vores medlem Den Jyske Sparekasse i Vejle.

Vidste du, at hver 7. medarbejder ofte eller meget ofte føler sig stresset i løbet af en 2 ugers periode?

Manglende trivsel på arbejdspladsen påvirker

  • effektiviteten
  • produktivitet
  • kvaliteten i opgaveløsningen.

Psykisk mistrivsel kommer sjældent fra dag til dag. Forud for psykisk mistrivsel ligger ofte en længere periode, hvor den enkeltes performance er påvirket. Det giver ledere mulighed for at handle – og lige præcis derfor, må du ikke gå glip af det her oplæg!

Sæt trivsel på dagsordenen, det betaler sig
Meld dig til dette morgenmøde, hvor videns- og netværkshuset Cabi, giver input til, hvordan du effektivt kan forebygge at sygefraværet bliver for højt – med øje for både den enkelte medarbejder og virksomheder. Det handler om organisatorisk opmærksomhed på forebyggelse, om at spotte de første tidlige tegn på mistrivsel og om at sætte ind med de rette værktøjer og indsatser.

Der er meget at vinde for alle – og det behøver ikke at være kompliceret.

Om oplægget
Undervejs vil der være små øvelser og refleksioner samt netværkspause, så du går derfra med et indblik og konkrete redskaber til at kunne gøre en forskel.

Du får:

  • Øget viden om trivsel og mistrivsel
  • Skabt refleksion omkring egen samt organisationens håndtering af trivsel
  • Brugbare værktøjer til at forebygge mistrivsel og håndtere fx sygefravær/stress blandt dine medarbejdere.

Ekstra: Individuel og gratis rådgivning til virksomheder
På dagen vil Cabi tilbyde dig et gratis opfølgende besøg i DIN virksomhed. Med udgangspunkt i jeres konkrete situation og behov, vil Cabis konsulenter sparre og rådgive om, hvordan I sammen kan forbedre det psykiske arbejdsmiljø og den mentale sundhed på jeres arbejdsplads.

Brug et par timer og vær klar til at tage hånd om trivslen i din organisation.

Vi glæder os til at se dig!

Tid: 5. december kl. 8.30-11.00
Sted: Den Jyske Sparekasse, Havnepladsen 2, 7100 Vejle

Tilmeld dig her!

(Tilmeldingsfrist er d. 29. november 2019 kl 12.00)

Arrangementet er gratis og afholdes som en del af projektet Tag hånd om trivslen, som er finansiseret af Velliv Foreningen.

 

      

 

Hent invitationen her