Morgenmøde: Få inspiration til hvordan dine ledere og medarbejdere kan være din virksomheds ambassadører på de sociale medier

work-live-stay inviterer i samarbejde med Anne Frost, Lederne Sydvestjylland og Semco Maritime A/S til morgenmøde omkring employee advocacy.

Kom og få et indblik i, hvordan Semco Maritime arbejder med de sociale medier og få et frisk pust fra en af Danmarks mest efterspurgte foredragsholdere, Anne Frost.

Medarbejdere og ledere på sociale medier? Er der noget at være bange for? Ja da!

Mulighederne for at styre kommunikationen falder betragteligt, når budskabet ikke udgår og redigeres fra professionelle kommunikationsmedarbejderes side.

Er der samtidig noget at være begejstret over? Entydigt JA: Employee advocacy er en mulighed for at tiltrække og fastholde talent, brande organisationen som kompetent og menneskelig, øge kendskab, videndele, bygge varme relationer og forstå sine kunder bedre.

Disciplinen er på samme tid besværlig og ret enkel, men en ting står klart. Det lykkes bedre, hurtigere og smidigere, hvis ledelsen går aktivt med.

Vi skal tale om, hvor employee advocacy er i dag, og hvad det skaber af muligheder for din organisation. Samtidig skal vi have en åben dialog om, hvad der er bøvlet, og hvad vi kan bruge eventuelle forbehold til.

Hvad er god ledelseskommunikation på sociale medier? Hvordan kommer ledelsen i gang, og hvorfor er det så vigtigt?

Meld dig til dette morgenmøde og få tjeklister og konkrete tips med hjem, så I aktivt kan gå i gang med at styrke jeres employee advocacy muskler.

Mød Anne Frost HER

Tilmelding:

Deltagelse er gratis (tilmelding længere nede på siden).
Tilmelding er efter først til mølle. Tilmeldingsfrist er fredag d. 30. August 2019.

 

        

 

Hent invitationen her