Jobfair 2020: Skal du med til hovedstaden og friste talenter til en karriere i Syddanmark?

Er du på udkig efter dygtige kandidater? Tag med på Jobfair 2020 i København, og få en unik mulighed for at brande og profilere din virksomhed, kommune eller organisation over for et relevant kandidatfelt, som er interesseret i livet og karrieremulighederne i Syddanmark. 

Sammen står vi stærkere, når vi skal friste de bedste talenter til at rykke teltpælene op og forfølge en karrieredrøm her i Syddanmark.

For det handler ikke kun om jobbet. Det handler også om at vise de mange muligheder, der er for at udvikle sin karriere – også for den partner som måske skal flytte med – og for at etablere det familie- og fritidsliv, man drømmer om.

“Når vi står sammen og fremviser alt det, Syddanmark har at byde på, skiller vi os virkelig ud på en positiv måde over for kandidaterne. Vi løfter i flok, og det vil gøre en stor forskel!” – Tidligere udstiller på Jobfair

Ikke en traditionel jobmesse

Syddanske virksomheder, styrelser, kommuner og organisationer får derfor igen muligheden for at profilere karriere- og bosætningsmuligheder i området direkte over for en skare af højtkvalificerede kandidater fra landets største faglige organisationer.

Det er et stort spring, når man overvejer at flytte sig selv og måske sin familie til en ny landsdel – og en beslutning hele familien er involveret i. Jobfair er derfor målrettet hele familien og afholdes en søndag og med tilbud om blandt andet børnepasning på lokationen, så kandidaterne og deres partnere har mulighed for at snuse til mulighederne for det gode liv i Syddanmark i ro og mag.

 

Sådan deltager du

👉 Tilmeld dig her *

Medbring godt humør og friske ben – så klarer vi resten og sørger for, at vi alle får en spændende syddansk søndag!

Jobfair sker i tæt samarbejde med Akademikernes A-kasse, Akademikerne, Djøf, Dansk Magisterforening, IDA, Karrierecenter København, Akademikercenter Frederiksberg og Magistrenes A-kasse, der alle sørger for de spændende jobkandidater.

Jobfair er en del af projektet ‘Karriere i Syddanmark’, som er støttet af Region Syddanmark.


Se her hvem der allerede har tilmeldt sig!


*
Deltagelse er gratis. Af hensyn til planlægning og afvikling af arrangementet er tilmelding bindende.
Ved afbud senere end 29. februar 2020 forbeholder vi os ret til at opkræve et afmeldingsgebyr på kr. 2.000.