Jobfair 2020 i København – Udforsk dine jobmuligheder i Syddanmark (for kandidater)

Er du nysgerrig på karrieremulighederne, hvis du flytter til en ny landsdel? Kom og hør mere på Jobfair 2020, hvor en masse spændende syddanske virksomheder rykker til hovedstaden for en dag. Hvem ved, måske møder du din næste arbejdsgiver? Du kan også få en snak med syddanske tilflytterguides, som står klar til at give dig og din familie svar på alt omkring bolig, fritidsmuligheder, skoler og livet i Syddanmark.

Syddanmark er et område i vækst, fyldt med spændende virksomheder, der er markedsledende indenfor lige netop deres felt!

Den 26. april har du mulighed for at møde et bredt udsnit af både virksomheder, statslige styrelser og kommuner, som er på udkig efter højt kvalificeret arbejdskraft. De står klar til at fortælle dig om mulighederne for job og karriere i Syddanmark.

Se hvilke virksomheder, du kan møde på Jobfair 2020

På Jobfair kan du også møde et team af tilflytterguides, som kan hjælpe med spørgsmål og fortælle mere om området og mulighederne for et godt familie- og fritidsliv i Syddanmark. Vi tilbyder børnepasning og legerum på dagen, så du og din partner har tid og ro til at gå på opdagelse. Tag familien under armen og kom og udforsk jeres muligheder for en helt ny tilværelse i Syddanmark.

Deltagelse er gratis, og du kan tilmelde dig herunder.

👉 Tilmeld dig her

Tid: 26. april kl. 11-15
Sted: Akademikerhuset, Peter Bangs Vej 30, 2000 Frederiksberg
Pris: Gratis

Fagligt program med spændende oplæg, om livet, karrieren og mulighederne i Syddanmark, er under udvikling og forventes offentliggjort i slutningen af marts.

Vi glæder os til at se dig og din familie!

 

 

Jobfair 2020 afholdes i et samarbejde mellem work-live-stay southern denmark, Akademikercenter Frederiksberg, Akademikerne, Akademikernes A-kasse, Djøf, Dansk Magisterforening, IDA, Karrierecenter København og Magistrenes A-kasse.

Jobfair afholdes for fjerde år, som en del af projekt ‘Karriere i Syddanmark’.

Jobfair 2020 in English