Jobfair 2019: Sammen flytter vi Syddanmark til hovedstaden for en dag (for virksomheder)

Vi flytter igen det stærke syddanske erhvervsliv og herboende styrelser til hovedstaden for en dag, hvor vi sammen skal markedsføre og fremvise det gode karriere- og familieliv i Syddanmark over for relevante kandidater fra landets største fagforbund for højtuddannede.

Sammen står vi stærkere, når vi skal friste de bedste talenter til at rykke teltpælene op og forfølge en karrieredrøm her i Syddanmark. Vær derfor med, når vi samler syddanske virksomheder og styrelser om endnu en spændende Jobfair. Du får mulighed for at profilere din virksomhed og karrieremulighederne hos jer direkte over for en skare af højtkvalificerede kandidater fra landets største faglige organisationer.

Jobfair afholdes i Ridehuset på Frederiksberg Slot, Roskildevej 28 A, 2000 Frederiksberg C, som en del af projekt “Karriere i Syddanmark”. Tilflytterservice fra de kommuner, som deltager i projektet, vil også være til stede på dagen, så kandidaterne kan danne sig et helhedsbillede af, hvad Syddanmark kan byde på, både hvad angår jobmuligheder og det gode liv.

Mød potentielle medarbejdere
Din virksomhed får sin egen stand og får mulighed for at møde interesserede kandidater ansigt til ansigt. Erfaringer fra tidligere jobfairs viser, at der på dagen kan opstå konkrete match, og at der bliver sået vigtige frø, som senere kan resultere i ansøgninger og karrierehop her til vores region.

I 2017 var flere end 200 jobsøgende og 40 syddanske virksomheder på Jobfair. Ligesom sidste år vil der både være stande og børnepasningsområde, så der er tid og ro til dialogen med de potentielle kandidater.

“Når vi står sammen og fremviser alt det, Syddanmark har at byde på, skiller vi os virkelig ud på en positiv måde over for kandidaterne. Vi løfter i flok, og det vil gøre en stor forskel!” – Deltager fra Jobfair 2017.

Pak tasken og det gode humør
Alt, du skal gøre, er blot at samle dine jobmuligheder, materialer og roll-ups til dagen. Skynd dig at booke din plads, så du sikrer størst mulig profilering over for kandidatfeltet, der bliver inviteret ind til dagen.

Medbring godt humør og gode ben – så klarer vi resten og sørger for, at vi alle får en spændende syddansk søndag!

Jobfair sker i tæt samarbejde med Akademikercenter Frederiksberg, Akademikerne, Akademikernes A-kasse, Djøf, DM (Dansk Magisterforening), IDA, Karrierecenter København og Magistrenes A-kasse, der alle sørger for de spændende jobkandidater. Jobfair 2019 er en del af projektet ”Karriere i Syddanmark”, som er støttet af Syddansk Vækstforum. Deltagelse med en stand er derfor helt gratis for alle syddanske virksomheder.

Projektet ‘Karriere i Syddanmark’ er støttet af Syddansk Vækstforum.

Hent invitation (pdf)

Se her hvem der allerede har tilmeldt sig!