Grib midtjyske talenter til Syddansk Job Spot i Aarhus

Du og din virksomhed har nu chancen for at hive højtkvalificerede talenter i land på Syddansk Job Spot til september i Aarhus.

Skal du med, når vi endnu en gang samler vores stærke syddanske virksomheder, styrelser og Tilflytterservice og rykker Syddanmark ud i landet? Denne gang går turen til Aarhus, hvor Akademikernes A-kasse, Djøf og IDA har samlet højtkvalificerede kandidater fra Aarhus-området, der er nysgerrige efter at høre mere om virksomhederne, job- og karrieremulighederne og livet i Syddanmark.

Sammen sætter vi spot på mulighederne i Syddanmark! Du får mulighed at møde motiverede kandidater ansigt til ansigt og profilere de job- og karrieremuligheder, der er i din organisation, Tilflytterservice står også klar til vise, hvad Syddanmark har at byde på, når det kommer til bosætningsmuligheder samt et rigt og aktivt fritids- og familieliv.

Er det din virksomhed, der skal have en af de eftertragtede pladser? Så book allerede i dag.

Du får:

  • Gratis stand og mulighed for at profilere din virksomhed over for de bedste talenter.
  • En vej til direkte dialoger med relevante kandidater fra landets største fagforbund (Akademikernes A-kasse, Djøf og IDA).
  • En platform til at stå samlet som et stærkt Syddanmark.

Alt, du skal gøre, er blot at samle dine jobmuligheder, materialer og roll-ups til en eftermiddag i det midtjyske. Så klarer vi resten!

Tidspunkt: Onsdag d. 18. september kl. 14.00 – 17.00
Sted: Værkmestergade 25, 14. og 15. sal 8000 Aarhus C

Hent invitationen (pdf)

Tilmeld din virksomhed

Se her hvem der allerede har tilmeldt sig!

(Obs: Der er et begrænset antal pladser til rådighed, som fordeles efter først-til-mølle).