For kandidater: Jobdating for højtuddannede – hør om karrieremulighederne i en styrelse

Hvilke opgaver løser man egentlig i en styrelse – og hvilke kompetencer kræver det? Kom med ind bag murene og mød 12 styrelser, som fortæller meget mere om karrierevejene hos dem på Jobdating for højtuddannede på SDU i Odense den 20. november.

Mange styrelser er som en del af den forrige regerings Bedre Balance I og II rykket fra København og ud i det ganske land. Det åbner dørene til en lang række nye karrieremuligheder for dig, der er højtuddannet, og som ikke nødvendigvis bor i hovedstadsområdet.

På Jobdating den 20. november på SDU i Odense kan du som studerende, nyuddannet eller højtuddannet med erfaring møde 12 styrelser, som alle har behov for at ansætte højtuddannede samt høre oplæg om karrieren og opgaverne i en styrelse.

Kom og mød:

Jobdating er særligt for dig, der har en baggrund indenfor jura, økonomi, teknik, naturvidenskab eller måske er generalist.

Tid: 20. november 2019 kl. 14-17
Sted: Torvet i Videnbyen v. SDU, Cortex Park 26, 5230 Odense M   ➡ Find vej!

Tilmeld dig her

Hør også om mulighederne for et godt liv i Syddanmark
På dagen kan du også møde repræsentanter fra en række syddanske kommuner (Esbjerg, Middelfart, Odense og Nordfyn), som står klar til at fortælle dig om livet og bosætningsmulighederne i Syddanmark, hvis du vælger at forfølge en karriere hos en af styrelserne i Syddanmark.

Vi ved nemlig godt, at det er et stort valg, hvis man rykker sig selv og måske sin familie op med rode og starte en ny tilværelse i et nyt område. Derfor står vores team af dedikerede lokale tilflytterguides klar til at hjælpe og besvare spørgsmål om alt fra bolig, pendlermuligheder, lokalområder etc.

Vi glæder os til at se dig!