Er din virksomhed “en attraktiv vare” for nye medarbejdere?

Kampen om de gode medarbejdere er hård, og et job er ikke længere ’bare’ et job. Der skal mere til for at tiltrække de dygtige medarbejdere, de skal kunne se sig selv på den kommende arbejdsplads. Det er nemlig dyrt at ansætte medarbejdere, der ikke matcher kulturen i virksomheden, og dermed hurtigt er ude igen. På dette netværksmøde får du inspiration til, hvordan din virksomhed kan blive endnu bedre til at tiltrække de rette medarbejdere.

work-live-stay inviterer i samarbejde med STORMVIND og Erhvervsakademiet Lillebælt til netværksmøde

Kom og få input til, hvordan din virksomhed kan skille sig ud i kampen om de gode medarbejdere. Der vil være cases fra mange forskellige typer af virksomheder – fra den lille jyske til den internationale danske over den offentlige og endelig også en udenlandsk. Alle cases har det formål at DU bliver inspireret til, hvordan I kan blive endnu bedre til at tiltrække de rette medarbejdere til jeres virksomhed.

Om I ansætter mange eller få, er ikke så afgørende. Vi vil kombinere indlæg med workshops, hvor du sammen med de andre deltagere bliver udfordret både strategisk og praktisk, så du får noget med hjem, som du kan arbejde videre med.

Dorte Møller Madsen er dagens indlægsholder, der leverer et oplæg i en god kombination af strategiske indspark og operationelle input. Dorte har i 4½ år i sit firma STORMVIND hjulpet store og små virksomheder med at implementere digitale strategier og i såvel markedsføring, salg og HR.

Termer som Social Selling, Employer Branding og Employee Advocacy kan virke uhåndgribelige, men Dorte Møller Madsen vil på mødet servere sine input i øjenhøjde og i en praktisk sammenhæng. Målet er, at du får en fornemmelse for, hvad du kan arbejde mere med i din virksomhed og hvordan I kan sælge jer selv som arbejdsplads bedst muligt til nye medarbejdere.

LUKKET FOR TILMELDING

I samarbejde med:
      

 

Finansieret af: