Bosætnings-lounge: Henvisning af internationale tilflyttere og videndeling på tværs

Vi følger nu op på maj måneds Bosætnings-lounge, hvor vi vendte de udfordringer, der kan være ved at henvise og vejlede internationale tilflyttere i systemet.

På dagen vil I bl.a. få svar på nogle af jeres spørgsmål om internationale tilflyttere fra Souschef ved Borgerservice, Louise Vinther Torrendrup, fra Styrelsen for International Rekruttering og Integration (SIRI). Hun vil tage udgangspunkt i de udfordringer og spørgsmål om internationale tilflyttere, som vi sammen nåede frem til på maj måneds Bosætnings-lounge, og som I har meldt ind med efterfølgende.

Arrangementet er for tilflytterguides/bosætningskoordinatorer i de syddanske kommuner. Hvis I har en eller flere kolleger, der kunne være interesserede i at vide mere om bl.a. henvisning af internationale tilflyttere, er I velkomne til at melde flere til.

Det sker torsdag den 7. november 2019 kl. 8.45-13.00 i Resilience House på Lysholt Allé 8, 7100 Vejle i mødelokalet New York

Hvad får I ud af dagen?

Formålet med dagen er at give jer nogle input, der kan gøre det nemmere for jer at henvise internationale tilflyttere i systemet. Samtidig er der også fokus på danske tilflyttere med forskellig faglig baggrund under den faciliterede netværksøvelse. Der vil på dagen være rig mulighed at netværke og dele erfaringer på tværs af kommuner, bl.a. under den faciliterede netværksdel, som er delt op efter fire forskellige emner, samt under frokosten til sidst.

Vi glæder os til at se jer!

Tilmelding senest torsdag den 31. oktober 2019.

Pris for forplejning: 150 kr., som betales ved tilmelding.