Bosætnings-lounge: Få viden om udenlandske uddannelser og styrk samarbejdet med virksomheder

Hvordan kan I vejlede internationale tilflyttere om vurdering og anerkendelse af de uddannelser, de har med fra deres hjemland? Og hvad kan I gøre for at styrke samarbejdet med virksomhederne i jeres kommuner?  

Det har vi fokus på ved maj måneds Bosætnings-lounge, som vi holder online via Microsoft Teams. Vi håber, at  I har lyst til at afprøve denne nye måde at mødes med os. 

Raed El-Badaoui, International Rådgiver ved Styrelsen for Forskning og Uddannelse, holder oplæg om vurdering og anerkendelse af udenlandske uddannelser, og I vil efterfølgende kunne få besvaret spørgsmål.

Oplægget vil bl.a. handle om guide til anerkendelse (bl.a. ansøgningsprocedure og dokumentationskrav), vurderingskriterier, hvilke erhverv i Danmark, der er lovreguleret, og hvad vurderingen kan bruges til i Danmark.

På dagen vil vi desuden sætte spot på, hvordan I kan være med til at styrke samarbejdet mellem bosætning og virksomheder.

Det sker torsdag den 7. maj 2020 kl. 8.45-12.15 online via Microsoft Teams. 

Hvad får I ud af dagen?

Formålet med dagen er at give jer nogle input, der kan gøre det nemmere for jer at besvare de spørgsmål, som internationale tilflyttere har om vurdering og anerkendelse af internationale uddannelser. Samtidig får I via workshops på dagen input til, hvordan I kan styrke samarbejdet med virksomhederne i jeres kommuner.

Vi glæder os til at se jer online!

Tilmelding senest fredag den 1. maj 2020

Vi tilføjer jer i Teams med jeres mailadresse, og får i den forbindelse tilsendt en invitation til et team.

Kontakt Mariola Kajkowska på mk@worklivestay.dk eller tlf. 5043 0737, hvis I har behov for at teste Microsoft Teams før mødet.