5 dogmer til at tiltrække og fastholde Millennials

Netværksarrrangementet er afviklet. Du kan læse mere og hente slides fra dagen under Dogmer og ledelse af millennials.

Den nye generation af Millennials gør i disse år deres indtog på arbejdsmarkedet. En generation, som er helt deres egne, og som direktørerne, HR-medarbejderne og kommunikationsfolkene i dansk erhvervsliv skal bruge helt nye greb over for, når de skal skabe ørenlyd og fange de unges interesse for virksomhedens mission og karrieremuligheder.

Mange studier og ord er allerede givet med på vejen i debatten og i mediebilledet. Nogle kritiske og andre fortrøstningsfulde, men hvordan er det nu at være ung med de unge, og hvad har de selv at sige om deres drømme og ambitioner i arbejdslivet?

Vi har inviteret en Millennial, Andreas von der Recke fra YoungConsult ind til at sætte spot på de unges krav til karriere og arbejdsgivere og ikke mindst hvorfor. Det er der kommet fem dogmer ud af, som du kan blive klogere på fra de unge selv:

”Vi vil rejse nogle af de helt store spørgsmål – for er det egentlig virksomhederne, der skal tilpasse sig til os unge, eller er det os unge der skal tilpasse os virksomhederne? Det, og meget mere, skal I ikke blot høre os rable om, men hjælpe os med sammen at finde løsningerne på. Vi glæder os!”
– YoungConsult

work-live-stay inviterer til netværksmødet i samarbejde med Lederne Sydvestjylland, Esbjerg Farve- og Lakfabrik og YoungConsult.

 

   

Download invitationen her