Bliv medlem

Vær med på det stærkeste hold i Syddanmark!

Der er mange stærke kræfter bag work-live-stay. Flere end 90 virksomheder, kommuner og organisationer oplever allerede, at et medlemskab kan være vejen til vækst gennem tiltrækning, modtagelse og fastholdelse af højtkvalificeret arbejdskraft.

WLS er til for vores medlemmer, og sammen skaber vi forbedrede muligheder for vækst i Syddanmark. Sammen kan vi sikre, at alle syddanske virksomheder har den arbejdskraft, der er brug for.

Et medlemskab giver adgang til:

Crown World Mobility (et af verdens største flytte- og relocationfirmaer)

“Efter vores mening er work-live-stay og kommunerne i Syddanmark førende indenfor tilbud til nyankomne talenter og måden at modtage dem på. Det gode arbejde vil vi gerne støtte op om og lære af, også så vi kan bistå vores kunder og lokale samarbejdspartnere endnu bedre i kampen om at tiltrække og onboarde bedst muligt de nye talenter”

– Louise Langkjær, Crown World Mobility

Vil du spille på det stærkeste hold i Syddanmark?

Som medlem er du med til at præge arbejdet i WLS og beslutte, hvor vi skal sætte ind i fremtiden. Og du er med til at tage et ansvar for at sikre den fortsatte vækst i hele Syddanmark til gavn for regionens evne til at forblive et attraktivt sted at arbejde, bo og leve i – både nu og i fremtiden.

  • Som medlem af foreningen kan du være med til at sikre, at både din virksomhed og dit lokalområde får de bedste muligheder og den bedste hjælp til den fortsatte udvikling.
  • Du får som medlem adgang til en række konkrete aktiviteter og værktøjer, som kan øge virksomhedernes muligheder for at rekruttere de bedste medarbejdere.
  • Du får som medlem viden om kommunernes bosætningsinitiativer og tilbud om at deltage i vores arrangementer og netværksmøder om tiltrækning, modtagelse og fastholdelse af talenter.
  • Bliv en del af Den Syddanske Karriereportal og bliv synlig over for flere end 1.300 talenter fra ind- og udland hver måned.

Læs mere om de konkrete initiativer under:

Tiltrækning – synliggørelse af Syddanmark og din virksomhed overfor talenter

Modtagelse – tilflytterservice i alle kommuner sikrer en god modtagelse

Fastholdelse – trivsel for partneren sikrer fastholdelse

 

Hvad koster et medlemskab?

WLS har brug for din virksomhed i medlemsskaren. Kun ved at være mange kan vi nå vores fælles mål! Medlemskontingentets størrelse afhænger af størrelsen på jeres organisation, med undtagelse af kommuner og Region Syddanmark. Kontingent opkræves hvert år i januar.

Vi arbejder i WLS med en kontingentmodel frem mod 2020, der sætter fokus på det antal medarbejdere/borgere, det enkelte medlem har. Der er i de nye satser taget højde for konjunkturudviklingen. Læs mere om kontingentet og baggrunden for satserne her.

Medlemskontingent (ekskl. moms)

Antal fuldtidsansatte For 2020
1-49 3.000 Kr.
50-249 15.000 Kr.
250-999 20.000 Kr.
Virksomheder over 1000 25.000 Kr.
Kommuner under 50.000 indbyggere 25.000 Kr.
Kommuner mellem 50.000-1.000.000 indbyggere 35.000 Kr.
Regionen over 1.000.000 indbyggere 200.000 Kr.

Sikkerhedsstyrelsen

”Sikkerhedsstyrelsen er medlem af work-live-stay, fordi det giver os et stort netværk, hvor vi kan bidrage i en fælles indsats om at vise alt det, vi har at byde på i regionen – både i forhold til job og karriere, men også livet i området. Vi tror på, at et samarbejde på tværs af hele regionen styrker vores mulighed for at tiltrække og fastholde arbejdskraft.”

– Rikke Dragsbæk Jacobsen, HR-partner i Sikkerhedsstyrelsen

Mød WLS' medlemmer

WLS er til for vores medlemmer, og sammen skaber vi forbedrede muligheder for vækst i Syddanmark.
Sammen kan vi sikre, at alle syddanske virksomheder har den arbejdskraft, der er brug for.
Læs om vores medlemmer og se hvilke attraktive karrieremuligheder, de tilbyder.

Mød her WLS' medlemmer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og hold dig opdateret med de seneste nyheder og viden om tiltrækning, modtagelse og fastholde af den kvalificerede arbejdskraft.