VUC Syd

VUC Syd er et selvejende uddannelsescenter under staten, der tilbyder uddannelse for unge og voksne.

Vi er i alt ca. 300 medarbejdere, og ca. 8.000 kursister er hvert år tilmeldt enkelte fag eller hele forløb.

På VUC Syd bliver du del af en flok gode kolleger – en skøn blanding af unge og erfarne undervisere og andre medarbejdere. På tværs af alder og anciennitet tror vi alle på, at den fremtid, vores kursister er en del af, er mobil, fleksibel og spækket med teknologi – derfor uddanner vi til den moderne virkelighed, og alle vores redskaber er digitale.

Som underviser får du derfor en MacBook, en iPhone og en iPad, men vi udleverer naturligvis også iPads til alle vores kursister, som de frit kan råde over i hele deres studieperiode.
VUC Syd har undervisning i fire afdelinger, der byder på spændende miljøer: I Haderslev, Sønderborg, Tønder og Aabenraa, hvor der alle steder er bygget helt nye skoler.

VUC Syd er en arbejdsplads med mange forskellige funktioner. Ud over undervisning og vejledning arbejder her også administrative medarbejdere, kontorpersonale, pedeller, it-teknikere, ernæringsassistenter og caterelever i vores Kulturcafé samt flere andre spændende kolleger. VUC Syd er Apple Distinguished School.

Find ledige jobs hos VUC Syd her

VUC Syd er altid på udkig efter talenter med de følgende kompetencer:

Klik på kompetencerne herunder for at se andre virksomheder, der søger medarbejdere inden for de enkelte områder.

Administration cand.mag. (Magister) Ernæring (diætist) Kommunikation / Formidling Marketing Multimedia Sociale medier Tekstforfatter Undervisning

VUC Syd

Chr. X's Vej 39, 6100 Haderslev