Sydvestjysk Sygehus

Sydvestjysk Sygehus har hjemme på tre adresser, i henholdsvis Esbjerg, Grindsted og Brørup.

Sygehuset behandler patienter indenfor næsten alle specialer, såvel medicinske som kirurgiske.

Sygehuset har godt 360 sengepladser og omkring 2700 ansatte. Årligt er der ca. 39.000 indlæggelser og omkring 312.000 ambulante besøg.

Vi uddanner også et stort antal unge hvert år – det gælder blandt andet sygeplejersker, læger, social- og sundhedsassistenter, bioanalytikere, fysio- og ergoterapeuter og lægesekretærer. Sygehuset har mange spændende muligheder indenfor bl.a. ovenstående professioner.

Sydvestjysk Sygehus er et veldrevet akutsygehus med høj faglighed for det sydvestjyske område i Region Syddanmark. Sygehuset har aktiviteter i henholdsvis Esbjerg og Grindsted samt en veneklinik i Brørup: Sydvestjysk Sygehus rummer de fleste kliniske specialer på et højt fagligt niveau sammen med en udbygget og moderne diagnostisk funktion. Der behandles ca. 40.000 indlagte patienter om året, og der gennemføres ca. 285.000 ambulante besøg på årlig basis. Sygehuset er i en positiv udvikling med en fortsat ambition om at være et effektivt og imødekommende sygehus valgt af patienterne. Det er Danmarks 5. største akutsygehus med en nybygget og velfungerende FAM, som fordrer en høj grad af tværgående aktivitet og samarbejde for at opnå optimalt patientfokus og effektive patientforløb.

Der er mange spændende aktiviteter i gang på sygehuset: der bygges ny sengebygning, som tænkes struktureret anderledes, der arbejdes med patient- og pårørende involvering, kvalitets og forbedringsarbejdet vægtes højt, herunder indgår Sydvestjysk Sygehus i den Syddanske forbedringsmodel, som omfatter en samarbejdsaftale med Virginia Mason instituttet i Seattle, USA. Der er gode samarbejdsrelationer i det tværsektorielle samarbejde og der er mulighed for at deltage i udviklings- og forskningsinitiativer.

Find ledige jobs hos Sydvestjysk Sygehus her

Sydvestjysk Sygehus er altid på udkig efter talenter med de følgende kompetencer:

Klik på kompetencerne herunder for at se andre virksomheder, der søger medarbejdere inden for de enkelte områder.

Administration Arbejdsmiljø Audiolog Biologi Bygningsingeniør cand.merc. (Økonomi og Administration) cand.merc.aud. (Regnskab) Civilingeniør Datamatiker Dataanalytiker (Big Data) Design Communication Designer / Teknisk Designer Elektriker Farmaceut / Farmakonom / Medicinal Forskning Generalist Hospitalsledelse HR / cand.merc. Human Ressource Management Indkøb Ingeniør It / It-ingeniør / Programmering Journalist Jura Kemiingeniør Kommunikation / Formidling Konsulent Kvalitet og kvalitetssikring Laborant Lager og logistik Ledelse Læge / Speciallæge Marketing Maskinmester Miljø Montør Offentlig administration Planlægning Produktudvikling og R&D Projektledelse Pædagogik Sikkerhed/arbejdsmiljø Sikkerhedsledelse Smed Sundhed Sygeplejerske Tandlæge Tekniker Transport Undervisning VVS-tekniker Økonom / Økonomistyring / cand.oecon (Økonom)

Sydvestjysk Sygehus

Finsensgade 35, 6700 Esbjerg
Engparken 1, 7200 Grindsted
Skolegade 12 A, 6650 Brørup