Solar A/S

Har du det, der skal til?
Vi er 3.000 can-do-medarbejdere, som har en positiv og ambitiøs indstilling. Er du begavet med det samme drive og initiativ, vil du helt naturligt passe ind. Uanset vores kunders krav til produkter, tid og sted kan vi levere. Det samme gælder for den måde, vi behandler hinanden på.

Noget for noget
I dette stærkt konkurrenceprægede marked stiller vi naturligvis høje krav til vores medarbejdere, fordi vi ved, at de kan levere. Selvfølgelig forventer vi også, at vores medarbejdere stiller høje krav til os, når det drejer sig om deres professionelle og personlige udvikling.

Vores forventninger
Som medarbejder i Solar vil du være en del af en virksomhed, hvor handling vægter højere end ord. Kort sagt: Vi er interesserede i, at du viser os, hvad du kan. Det betyder, at det er dine ideer og din indsats, der i sidste ende afgør, om du passer ind.

Find ledige jobs hos Solar A/S her

Solar er altid på udkig efter talenter med de følgende kompetencer:

Klik på kompetencerne herunder for at se andre virksomheder, der søger medarbejdere inden for de enkelte områder.

Administration cand.merc. (Økonomi og Administration) ERP-systemer HR / cand.merc. Human Ressource Management Ingeniør It / It-ingeniør / Programmering Kommunikation / Formidling Lager og logistik Ledelse Marketing Planlægning Procesinnovation Procesoptimering og supply chain Produktionsingeniør Produktionsteknolog Projektledelse Public affairs Salg Salgsingeniør Transport Økonom / Økonomistyring / cand.oecon (Økonom)

Solar A/S

Industrivej Vest 43
6600 Vejen