SKAT

VI SIKRER FUNDAMENTET FOR FINANSIERING AF DET DANSKE SAMFUND

Skatteforvaltningen varetager en vigtig samfundsopgave. Vi opkræver hvert år de ca. 950 mia. kr. i skatter og afgifter, som er fundamentet for finansieringen af det danske samfund. Vi har fokus på at løse vores opgave sikkert og effektivt, og på at alle betaler det, de skal – hverken mere eller mindre. Samtidig skal vi gøre det nemt og trygt for borgere og virksomheder at være i kontakt med os.

Du får derfor mulighed for at tage ansvar for en vigtig opgave og gøre en forskel.

Vi har brug for ansatte med mange forskellige faglige kompetencer, og bredden i opgaverne giver også den enkelte mulighed for at få faglige udfordringer og udvikle sig. Vi har et stærkt fokus på god ledelse på alle niveauer, bl.a. for at sikre, at der er balance mellem arbejdsliv og fritid og respekt for det hele menneske.

I dag består skatteforvaltningen af SKAT, der har ca. 7.000 ansatte i hele Danmark, men som led i regeringens plan ’Fra én til syv styrelser – skatteforvaltningen 2021’ vil SKAT den 1. juli 2018 blive erstattet af syv nye styrelser, som får ansvar for hver sin kerneopgave. På hjemmesiden www.fra1til7.dk kan du læse mere om planerne for den nye organisering af skatteforvaltningen og om de enkelte styrelsers geografiske placering i landet.

Vi søger løbende nye kolleger, som vil være med til at skabe fremtidens SKAT. På vores karrieresite kan du se de ledige job, komme tættere på vores arbejdsplads, møde nogle af vores medarbejdere og blive klogere på dine muligheder i SKAT. Se mere på skat.dk/job

Find ledige jobs hos SKAT her

SKAT er altid på udkig efter talenter med de følgende kompetencer:

Klik på kompetencerne herunder for at se andre virksomheder, der søger medarbejdere inden for de enkelte områder

Administration Analyse Automation Beskæftigelsesfaglig Business Intelligence cand.mag. (Magister) cand.merc. (Økonomi og Administration) cand.merc.aud. (Regnskab) Civilingeniør Datamatiker Dataanalytiker (Big Data) Design Communication Designer / Teknisk Designer Digital Design Diplomingeniør DSP-ingeniør (Digital Signal Processing) ERP-systemer Finansiel rådgivning / Financial trading Forhandling Generalist Grafiker HR / cand.merc. Human Ressource Management HSEQ (QHSE) Indkøb Ingeniør Integreret Design Ingeniør It / It-ingeniør / Programmering Journalist Jura Kommunikation / Formidling Kvalitet og kvalitetssikring Ledelse Marketing Multimedia Offentlig administration Oversættelse og sprog Procesoptimering og supply chain Projektledelse Public affairs Robotteknologi Sociale medier Softwareingeniør Softwareudvikling Tekstforfatter Økonom / Økonomistyring / cand.oecon (Økonom)

SKAT

Teglgårdsparken 19, 5500 Middelfart
Christian X's Vej 22, 6100 Haderslev
Sorsigvej 35, 6760 Ribe
Lerchesgade 35, 5000 Odense C
Pionér Allé 1, 6270 Tønder