Louis Poulsen A/S

Den danske belysningsvirksomhed Louis Poulsen, grundlagt i 1874, er rodfæstet i den skandinaviske designtradition, hvor form følger funktion.

Vores produkters funktion og design er skræddersyet til at afspejle og understøtte rytmen i det naturlige lys. Hver eneste detalje i designet har et formål. Og hvert eneste design starter og slutter med lys.

Vi tror på passioneret håndværk, som frembringer lys af høj kvalitet, og produkter, der ikke kun er en fryd for øjet, men også skaber et smukt lys.

I tæt samarbejde med designere og arkitekter som Poul Henningsen, Arne Jacobsen, Verner Panton, Øivind Slaatto, Alfred Homann, Oki Sato, Louise Campbell og andre talenter har vi etableret os som en af de vigtigste globale udbydere af arkitektonisk og dekorativ belysning. Vores produkter trodser traditionelle produktkategorier og dækker både det professionelle og det private marked for belysning til indendørs og udendørs brug.
Midlet er enkelt og smukt design. Vores formål er at skabe en attraktiv atmosfære, som har en positiv indflydelse på både mennesker og steder.

Louis Poulsen er en arbejdsplads med engagerede og stolte medarbejdere, en arbejdsplads med en stærk kultur, som bindes naturligt sammen gennem vores fælles værdier.
Vi vægter et godt og sundt arbejdsmiljø og dagligdagen er præget af en uformel omgangstone, hvor alle bidrager og derfor vil du som medarbejder blive omgivet af mennesker, der vil noget.

Hold øje med vores hjemmeside, hvor ledige stillinger løbende bliver slået op og hvor du også kan søge uopfordret.

Find ledige jobs hos Louis Poulsen A/S her

Louis Poulsen A/S er altid på udkig efter talenter med de følgende kompetencer:

Klik på kompetencerne herunder for at se andre virksomheder, der søger medarbejdere inden for de enkelte områder.

Administration Analyse Arbejdsmiljø Business Intelligence cand.merc. (Økonomi og Administration) cand.merc.aud. (Regnskab) Civilingeniør Digital Design Diplomingeniør DSP-ingeniør (Digital Signal Processing) Elektriker Elektroingeniør ERP-systemer Generalist HR / cand.merc. Human Ressource Management Kommunikation / Formidling Kvalitet og kvalitetssikring Marketing Multimedia Planlægning Plastmager Procesingeniør Procesinnovation Procesoptimering og supply chain Produktionsingeniør Produktionsteknolog Produktudvikling og R&D Projektledelse Salg Sikkerhed/arbejdsmiljø Sikkerhedsledelse Smed Sociale medier Tekstforfatter Transport Økonom / Økonomistyring / cand.oecon (Økonom)

Louis Poulsen A/S

Industrivej Vest 41, 6600 vejen