Holtec Automatic A/S

Holtec Automatic A/S specialiserer sig i at levere løsninger inden for styringsteknik og automation, der er skræddersyet til at matche vores kunders behov og krav.

Vi er et team af medarbejdere med stærke specialistkompetencer, der er godt rustet til at levere både enkeltstående serviceydelser og komplekse totalløsninger. Det betyder, at vi kan tilbyde alt fra montage og programmering af styringen på en specifik maskine til dataopsamling på maskinanlæg og elektronisk håndtering af produktionsdata.

Virksomheden beskæftiger ca. 80 medarbejdere, heraf 2/3 indenfor software og konstruktion og 1/3 indenfor montage, service og vedligehold.
Kunderne er primært maskinfabrikker og OEM-fabrikanter, men virksomheden henvender sig også til ingeniørvirksomheder samt energi- og miljøsektoren, offentlige som private virksomheder.

Find ledige jobs hos Holtec Automatic A/S her

Holtec Automatic er altid på udkig efter talenter med de følgende kompetencer:

Klik på kompetencerne herunder for at se andre virksomheder, der søger medarbejdere inden for de enkelte områder.

Automation Civilingeniør Diplomingeniør DSP-ingeniør (Digital Signal Processing) Elektriker Elektrisk energiteknologi Elektroingeniør Energiingeniør Energiteknolog Industritekniker Ingeniør It / It-ingeniør / Programmering Maskiningeniør Maskinmester Mekatronikingeniør Montør Procesingeniør Produktionsingeniør Produktionsteknolog Produktudvikling/R&D Projektledelse Robotteknologi Softwareingeniør Softwareudvikling Tekniker

Holtec Automatic A/S

Sallingsundvej 2
6715 Esbjerg
Danmark