EWII

Vil du være en del af en arbejdsplads, hvor faglig stolthed, arbejdsglæde og sundhed er i centrum? I EWII arbejder vi passioneret med at sikre en bæredygtig fremtid.

Vi udvikler klimavenlige energiteknologier – vindstrømproduktion, elkøretøjer og brændselsceller – og velfærdsteknologiske løsninger. Vi sælger energi, tilbyder energirådgivning, køleteknik og leverer el, fjernvarme, fiberbredbånd og frisk drikkevand.

I EWII driver vi forretning med hjerte og dit bidrag som medarbejder er afgørende for vores succes. Derfor er din trivsel og udvikling vigtig. Vi har et sammenhold, som er stærkt. Vi er nemlig ansvarlige og passionerede og gør vores bedste for at hjælpe hinanden med fortsat at være en attraktiv virksomhed både for vores kunder og medarbejdere.

EWII er en stor, privat virksomhed med rødder i Trekantområdet. Vi har en omsætning på ca. 1,5 mia. kr. om året og cirka 525 medarbejdere, der hver dag gør en forskel for vores kunder.

Find ledige jobs hos EWII her

EWII er altid på udkig efter talenter med de følgende kompetencer:

Klik på kompetencerne herunder for at se andre virksomheder, der søger medarbejdere inden for de enkelte områder.

Administration Analyse Business Intelligence Byggeri og Anlæg Bygningsingeniør Bygningskonstruktør Byplanlægning cand.merc.aud. (Regnskab) Datamatiker Dataanalytiker (Big Data) Diplomingeniør Elektriker Elektrisk energiteknologi Elektroingeniør Energiingeniør Energiteknolog ERP-systemer Forskning Forsyningsoperatører Generalist HR / cand.merc. Human Ressource Management Indkøb Ingeniør It / It-ingeniør / Programmering Jura Kemiingeniør Kommunikation / Formidling Laborant Marketing Maskiningeniør Maskinmester Miljø Multimedia Procesoptimering og supply chain Produktionsingeniør Produktudvikling og R&D Projektledelse Robotteknologi Salg Salgsingeniør Serviceingeniør Sociale medier Softwareingeniør Softwareudvikling Tekniker Tekstforfatter Telekommunikation Økonom / Økonomistyring / cand.oecon (Økonom)

EWII

Kokbjerg 30, 6000 Kolding
Emil Neckelmanns Vej 15, 5220 Odense SØ