Bosch - Holger Christiansen A/S

Vi er eksperter i autoelektriske dele

I 1963 etablerede Holger Christiansen sin virksomhed i Esbjerg. I mere end 50 år har høj produktkvalitet, service og stærke partnerskaber været nøglebegreberne i succeshistorien.

Vi er en international virksomhed, hvilket sætter sit præg på hverdagen og de funktioner vi har i huset: salg, marketing, indkøb, logistik, IT, HR, kvalitet, Engineering og ikke mindst på mangfoldigheden i vores medarbejderstab –  Engelsk er derfor en naturlig del af vores hverdag.
Med erfaring fra 5 årtier og en markedsorienteret tilgang bygger vi langvarige relationer med vores kunder og leverandører. Hvilket gør Holger Christiansen A/S til en af de største og førende leverandører på markedet for reservedele og tilbehør i Europa og en ofte foretrukken samarbejdspartner.
Vores salg sker via datterselskaber i Europa, via agenter eller direkte eksport. Vi kunder som primært er selvstændige autoværksteder, autoelektrikere og grossister er således spredt over hele verden.

Produktprogrammet markedsføres under brandet HC-CARGO og omfatter næsten 25.000 artikler, herunder startere, generatorer, A/C komponenter, autoelektriske reservedele og tilbehør. Ud over dele til personbiler inkluderer det også komponenter til erhvervskøretøjer, landbrugsmaskiner, maritime fartøjer med videre.

Holger Christiansen A/S har siden 2008 været en del af Bosch Koncernen.

Find ledige jobs hos Bosch - Holger Christiansen A/S her

Bosch – Holger Christiansen er altid på udkig efter talenter med de følgende kompetencer:

Klik på kompetencerne herunder for at se andre virksomheder, der søger medarbejdere inden for de enkelte områder.

Administration Business Intelligence cand.merc. (Økonomi og Administration) Eksportsalg Ingeniør Kommunikation / Formidling Lager og logistik Ledelse Marketing Procesoptimering og supply chain Public affairs Salg Salgsingeniør Transport Økonom / Økonomistyring / cand.oecon (Økonom)

Bosch - Holger Christiansen A/S

Hedelundvej 13, 6705 Esbjerg Ø