Bliv en del af den syddanske karriereportal www.worklivestay.dk

Bliv en del af den syddanske karriereportal!

Mere end 225 virksomheder er nu en del af Den Syddanske Karriereportal, og der er plads til endnu flere! Det er en helt gratis mulighed for syddanske virksomheder, som ønsker øget positiv branding i en syddansk sammenhæng. Karriereportalen giver muligheder for at vise ikke blot de spændende virksomheder, regionen kan byde på, men også det attraktive liv. Så har du endnu ikke fået din virksomhed oprettet, kan du gøre det her helt enkelt.

 

Den Syddanske Karriereportal blev lanceret i februar 2017, og har til formål at skabe én samlet indgang til karrieremuligheder og ’det hele, gode liv’ i Syddanmark. Jobsøgende får en ”one-stop-shop” til virksomhederne, jobmulighederne, menneskene, byerne, naturen, fritidslivet, familielivet, begivenhederne, ja i virkeligheden alt det, der giver dig et indblik i hvordan du kan skabe et godt liv og en udfordrende karriere i Syddanmark!

Skal du lokke højtkvalificerede jobkandidater fra andre lande eller bare andre danske regioner til Region Syddanmark, er det vigtigt at kunne fremvise langsigtede karrieremuligheder i nærområdet. Det vægter også højt, at de bløde værdier som fx fritidslivet er i orden.

 

Både karriere og familieliv

Den Syddanske Karriereportal adskiller sig fra eksisterende tilbud og jobportaler ved at give karrieresøgende et samlet overblik over virksomhederne, deres geografi og kompetencer. Samtidig kan de jobsøgende se, hvilke muligheder der er for at få et fritids- og familieliv op og stå.

På den måde skal portalen hjælpe virksomhederne med at fremvise de blødere værdier, som er vigtige i tiltrækningen af medarbejdere. Skole, bolig og fritid udgør sammen med de langsigtede karrieremuligheder vigtige faktorer, som den karrieresøgende vurderer ud over det aktuelle jobopslag.

 

Hvem står bag?
Bag den syddanske karriereportal står vi, foreningen work-live-stay southern denmark. Vi er stiftet af Region Syddanmark i samarbejde med private virksomheder og de syddanske kommuner og har en stærk bestyrelse bag os. Karriereportalen er, som en del af projekterne “Destination Talent” og “Karriere i Syddanmark” finansieret af Syddansk Vækstforum.

WLS’ formål er at samle de syddanske indsatser, der skaber gode vækstbetingelser for virksomheder og kommuner gennem tiltrækning, modtagelse og fastholdelse af højtkvalificeret arbejdskraft. I Syddanmark tror vi på, at vi er stærkest, når vi står sammen, og arbejder sammen mod fælles mål. Derfor står vi skulder mod skulder og inviterer jer – de bedste talenter i både Danmark og resten af verden – indenfor.

Få din egen virksomhedsprofilside

work-live-stay southern denmark tilbyder alle syddanske virksomheder en virksomhedsprofilside på den syddanske karriereportal – ganske gratis. Udfyld nedenstående formular, som danner baggrunden for jeres profilside.

Den syddanske karriereportal henvender sig til højtkvalificerede karrieresøgende jobkandidater i ind- og udland. Alle informationer bedes derfor angivet på både dansk og engelsk, da din virksomhed vil være synlig på både den danske og internationale version. Det er ikke på nogen måde et krav, at I har en engelsksproget hjemmeside eller jobopslag på engelsk. Hvis det ikke er tilfældet, kan I blot lade de engelske tekster være kortere til den internationale version. En god overvejelse er dog at lave en engelsk side, der kort fortæller om jeres virksomhed og de karrieremuligheder, I kan tilbyde, ligesom I kan overveje at skrive udvalgte jobopslag på engelsk.

Se udkast til designet af virksomhedsprofilsiden her og se eksempler på andre virksomheders profilsider her.

 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte work-live-stay:

Marianne Solkær tlf. 2980 3910, mail mso@worklivestay.dk
Christina Mikkelsen tlf. 6170 1067, mail cm@worklivestay.dk

Udfyld formularen og vær med!

 

Tilmeld dig WLS' nyhedsbrev og hold dig opdateret på nyheder, events, netværksmøder og meget andet