Syddansk Jobfair for anden gang en succes

Mens mange holdt søndag fri, brugte 200 jobsøgende dagen på at snakke med syddanske virksomheder og syddanske kommuners tilflytterservice. Over 40 virksomheder var nemlig taget med til hovedstaden for at skaffe nogle af de højtkvalificerede medarbejdere, der er mangel på.

Det var anden gang, ’den syddanske jobbus’ kørte til København – for hvis ikke de rette kandidater vil komme til virksomhederne, så må virksomhederne jo tage over for at finde kandidaterne. Og det var netop ambitionen med Syddansk Jobfair: at få dygtige kandidater med til Syddanmarks mange spændende vækstvirksomheder.

”Vi kunne se, at der var mange spændende dialoger i gang mellem virksomheder og jobsøgere. Og da vores virksomheder står og mangler højtkvalificerede medarbejdere, er det jo lykken, at så mange seriøse potentielle medarbejdere står og er klar til at tage jobs hos os,” siger WLS’ direktør Camilla Høholt Smith efter en vellykket dag hos Djøf i søndags.

Gram & Juhl fra Vojens, der arbejder med vindmølleteknologi, var med på jobfair for første gang, og Senior Manager Tine Poder havde fem ledige stillinger med, som hun skulle forsøge at få besat.

”Dagen gik rigtig godt, og der var en hel del interessante besøgende med, som havde forberedt sig og var interesserede. Så hvis jeg er heldig, har jeg fået en 2-3 gode kandidater med hjem af dem, der kom til Syddansk Jobfair, som kan besætte ledige stillinger hos os på nuværende tidspunkt,” siger Tine Poder, der i øvrigt selv er tilflytter fra hovedstaden – og det har hun ikke fortrudt!