Potentielle tilflyttere fristes gennem fire nye film

Fire nye film skal brande Syddanmark som spændende karrieredestination og attraktivt bosætningsområde. De fire film dækker områderne Sydvestjylland, Sønderjylland, Fyn og Trekantområdet og er målrettet potentielle tilflyttere fra både ind- og udland, der skal fristes til af de mange skønne syddanske områder, spændende virksomheder og imødekommende borgere.

”Det er fire flotte film, der i ord og billeder viser vejen til en karriere og et liv i Syddanmark. Vi har i hver film interviewet tilflyttere, der fortæller om deres oplevelser med at flytte til vores region, og det giver et autentisk og troværdigt billede af området,” siger Camilla Høholt Smith, direktør i work-live-stay southern denmark.

Med de fire syddanske brandingfilm får virksomheder, kommuner og andre relevante organisationer i Syddanmark et nyt, og rigtig godt værktøj i hånden til at vise, hvad regionen dur til.

”Vi vil med disse film gerne give de syddanske aktører – kommuner, virksomheder og mange andre –  muligheden for at blive endnu mere synlige overfor potentielle nye borgere, medarbejdere, samarbejdspartnere med mere,” slutter Camilla Høholt Smith.

 

Se alle fire film her i deres fulde længde (ca. 4 minutter pr. film):

 

Sønderjylland-film (dansk)


Sydvestjylland-film (dansk)


Trekantområdet-film (dansk)


Fyn-film (dansk)

 

Filmene findes også på engelsk her

Sønderjylland-film (engelsk)

Sydvestjylland-film (engelsk)

Trekantområdet-film (engelsk)

Fyn-film (engelsk)

 

Og her er filmene på tysk

Sønderjylland-film (tysk)

Sydvestjylland-film (tysk)

Trekantområdet-film (tysk)

Fyn-film (tysk)


For mere information eller kommentarer kan Camilla Høholt Smith kontaktes på tlf. 3058 5695 eller chs@worklivestay.dk.