Lederen på de sociale medier

Arrangementet er lukket for tilmeldinger – kontakt Tonny Mikkelsen på tom@worklivestay.dk for at blive skrevet på ventelisten samt for mere info.

work-live-stay inviterer i samarbejde med LSP – Livsstil og Sundhedsplanlægning og Lederne Sydvestjylland til fyraftensmøde om LinkedIn som brandingværktøj for ledere. Her kan du få input til, hvordan du som leder kan bruge LinkedIn til at fremme virksomhedens omdømme.

I dag bruger langt de fleste ansøgere – og medarbejdere der ønsker et jobskifte –sociale medier og netværk til at researche på en virksomhed. Det betyder, at en virksomheds omdømme og brand er en af de væsentligste parametre at fokusere på, når der skal tiltrækkes nye talenter.

Få konkret indsigt i hvordan du som leder kan bruge LinkedIn som et redskab til at tiltrække nye medarbejdere og hvordan du som leder kan arbejde strategisk med LinkedIn ved aktivt at skabe og bruge dit online netværk. Giovanni Niese fra LSP, der er specialist i brugen af LinkedIn, giver tips til hvordan du og resten af virksomheden kan være med til at skabe et brand online, som giver jer positiv opmærksomhed.

Giovanni Niese vil i oplægget lægge vægt på sin egen rejse på LinkedIn, og med konkrete eksempler vil han fortælle, hvordan han har skabt sig et brand og et stort netværk. Desuden vil han fremhæve vigtigheden af at skabe værdi for sit netværk, og hvordan man plejer selvsamme.

 

 

 

Finansieret af Syddansk Vækstforum

 

Download invitationen her